Spar 20% på håndklæder, sengetøj, lagner og sofapuder
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Södahl

Der er ingen varer

Södahls baggrund

 

 

 

 

SÖDAHL DESIGN A/S blev grundlagt i 1963 af designeren og kunstneren Hans Jürgen Schöbel, hvis grundid&eacute om flotte dessiner og en førsteklasses kvalitet på kort tid førte til verdensomspændende succes.

 
I dag er SÖDAHL stadig et af de førende brands indenfor boligtekstiler og livsstilsprodukter, da SÖDAHLs designcenter har formået at fastholde succesen og følge tidens trends.
 
For at sikre Södahls førende position på markedet, arbejder vore designere hele tiden med at forudsige tendenser og farver, for hermed at skabe en spændende og aktuel kollektion. Ud over at besøge de største messer indenfor design, bolig og interiør, tager vore designere også på inspirationsrejser til spændende storbyer som f.eks. London, Paris og New York.
 
SÖDAHL ejes af F&ampH of Scandinavia A/S, som er &eacuten af Danmarks største grossist virksomheder til isenkram branchen. F&ampH of Scandinavia A/S fører desuden en række kendte brands, blandt andre Piet Hein, Jacob Jensen og Rosti.