Spar 20% på håndklæder, sengetøj, lagner og sofapuder
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Tempur

Der er 5 varer.

 
 
 
 
 
De fleste mennesker ved, at vi har noget med NASA at gøre. Hvordan hænger det sammen?

I begyndelsen af 1970’erne udviklede NASA et trykabsorberende materiale, der skulle beskytte og give støtte til astronauter under raketopsendelser. Materialet var temperaturfølsomt og fordelte astronauternes kropsvægt jævnt. NASA frigav materialet til offentligheden i 1980’erne.

Et andet hold forskere i virksomhederne Fagerdala i Sverige og Dan-Foam i Danmark, som senere fusionerede, fortsatte udviklingen af NASA’s opfindelse. Næsten 10 år og millioner af forskningsdollars senere færdigudviklede de TEMPUR-materialet til brug i madrasser og hovedpuder.

Derefter: Bedre søvn til hele verden

TEMPUR-produkterne blev lanceret til den brede offentlighed i 1991 og blev straks en succes. I dag udskifter mennesker i mere end 76 lande verden over deres madras med en TEMPUR-madras for at opnå den fantastiske støtte og komfort, brandet giver.

For at følge med den konstant stigende efterspørgsel gik TEMPUR i 2001 ind på det nordamerikanske marked og byggede et Research and Development- og Ingeniørcenter i Duffield, Virginia og en produktionsfabrik i Alburquerque, New Mexico. Desuden er forskningsfaciliteterne og fabrikken i Danmark blevet udvidet betragteligt i løbet af årene for at opfylde den stigende efterspørgsel fra hele verden efter TEMPUR-produkter.