Spar 20% på håndklæder, sengetøj, lagner og sofapuder
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

BOLIG-FORM.DK - Ideer til din bolig

 

Bolig-form.dk er en selvstændig webshop indenfor interiør. Hos Bolig-form.dk elsker vi god kvalitet og derfor har vi valgt, at arbejde sammen med de bedste leverandører indenfor tekstil. Derfor tager vi også på messer minimum 2 gange om året, så vores webshop hele tiden kan være opdateret med nyheder og trends til vores kunder.

Bolig-form.dk har altid et stort udvalg af sengetøj, sofapuder, lagner, plaider, håndklæder og bad tilbehør på lager.

Vi får bl.a. håndklæder & sengetøj fra JOOP! & Cawö, hvor kvaliteten er i top, de får lavet deres produkter på tyske fabrikker og altid nyskabende i design og farve samspil.

Andre stærke leverandører inden for sengetøj kan nævnes Essenza, PiP Studio, Borås, Turiform, Marc O' Polo, Elegante, Sødahl og Høie of Scandinavia. Sidst nævnte Høie of Scandinavia er med deres norske stil en stor spiller på det skandinaviske marked og har stor succes med deres unikke og eksklusive vævede krepp, som de har udviklet på i mange år - Er helt fantastisk.   

Af vores danske leverandører kan bl.a. nævnes designer Mette Ditmer, som finder stor skønhed i et rent snit, lige linier - og foretrækker i hendes design at lade materialer og små detaljer træde frem og sammen skabe produktets udtryk. Du finder alle Mette Ditmer's produkter her

Andre danske leverandører kan nævnes Kjellerup Væveri, Silkeborg Uldspinderi, CPH Living, Compliments, Ringsted Dun, Cozy Living & Place de Bleu.

Find alle vores brands i menuen til venstre eller klik dig ind i de forskellige kategorier og find lige det du søger efter.

 

Da bolig-fom.dk er en selvstændig og personlig webshop står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål - Skriv gerne en mail til boligform@mail.dk eller ring på 86822500 - Så skal vi nok hjælpe dig.

 

God handle lyst!

 

Venlig hilsen

Team bolig-form.dk