Spar 20% på håndklæder, sengetøj, lagner og sofapuder
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Dunlopillo

Der er 3 varer.

 

 

 

 

 

 

 

Historien om Dunlopillo

 
Succesen bag Dunlopillo er kort fortalt:
 
Historien om en god opskrift.

Den gode madras består nemlig af de helt rigtige ingredienser… blandet i en røremaskine og bagt i en ovn. På &eacuten gang kompliceret og helt enkelt, genialt.

Dunlopillo’s historie begynder i 1920’erne, hvor den første Dunlopillo latexmadras ser dagens lys. Fantasi, stædighed og en god portion pionerånd skabte vejen for den første madras som Dunlop Rubber Company, udviklede.

Latex bliver til madrasser

I januar 1929 lykkes det at omdanne flydende latex til brugbart ”skum” i madrasser. Opfindelsen gøres gennem talrige eksperimenter med flydende latexmælk, der størkner og bliver til en fast elastisk masse. Hjælpemidlerne er noget så elementært som en røremaskine til almindelig køkkenbrug, forskellige bageforme og en bageovn.
Røremaskinen skummer latexen op og dernæst bages den i en ovn. Natur Latex, som produktet navngives, er den dag i dag grundlag for Dunlopillos produkter.
Fly- og motorcykelsæder var de første produktlanceringer, men snart fandtes andre anvendelsesmuligheder.
Blandt de første til at anerkende Dunlopillo madrassernes helt særegne komfort, holdbarhed og indlysende hygiejniske fordele var hospitalerne.

Da man i 1960’erne fik fokus på rygproblemer, og hvor vigtigt det er, at aflaste ryggen anatomisk korrekt, anbefalede mange rygeksperter Dunlopillos produkter.

I dag har vi suppleret vores kvalitetssortiment med puder og avancerede elevationsteknikker.