Spar 20% på håndklæder, sengetøj, lagner og sofapuder
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Lagner

Der er 89 varer.

Lagner i kraftig kvalitet – Spar 20% under UDSALG

Stort udvalg af lagner i mange farver og størrelser

Under vores udsalg har vi billige kvalitets lagner, hvor du kan spare 20%. I vores online shop har vi et stort udvalg af luksus lagner i kraftig kvalitet fra Cph Living og Essenza. Vores percale lagner fra Cph Living har en ekstra tæt vævning med 200 tråde pr. kvadrattomme, hvor et almindelig lagen til sammenligning kun er på ca. 120 tråde. Lagnerne fra de begge brands er kendetegnet ved at du får et lækkert lagen, som er dejlig blødt og holdbart. Vores lagner fra Cph Living fås i 16 flotte farver og i mange forskellige størrelser, afhængig af hvilken model du vælger. Essenza lagnerne fås i 14 forskellige farver og 3 fleksible størrelser. Leder du efter hvide eller farvede lagner til din seng, finder du med stor sandsynlig det i vores webshop. Vi har lagner til en enkelseng samt også de dobbelt så store lagner, som passer til en dobbeltseng. Se udvalget nedenfor og hold godt øje med vores gode tilbud, hvis du ønsker et billigt kvalitets lagen.

 • Jersey
  Jerseylagen i top kvalitet Få jerseylagen som passer til de fleste størrelses senge Et jerseylagen er et lagen, der er strikket af tynde tråde, som er blødt og åndbart. Den gode elastiske kvalitet gør, at et lagen af jersey ligger perfekt på madrassen. Du finder her et udvalg af jerseylagner i kraftig kvalitet, og som har en fin overflade, der holder længe. Lagnerne i jersey fra Essenza fåes i et hav af forskellige farver. Essenza jerseylagner fåes i 3 størrelser, som passer til de fleste senge. Størrelserne er 90/100 x 200/220 cm, 140/160 x 200/220 cm og 180/200 x 200/220 cm. Dermed kan du hos os få et jerseylagen til 210 og 220 cm senge, der har ekstra længde i forhold til en standardseng på 200 cm. Ønsker du et godt tilbud? Så har du hos Bolig Form mulighed for at købe flere jerseylagner og få mængderabat.
 • Fladt - Percale
  Flade lagner af 100% bomuldspercale Vælg imellem 16 forskellige farver og 3 størrelser ved køb af flade lagner fra vores udvalg Her ser du et udvalg af flade lagner af 100% bomuldspercale i 16 forskellige farver og 3 størrelser, som passer til de fleste senge.Med et fladlagen kan du få et helt glat lagen på din madras, så du får et eksklusivt og flot look ligesom en seng på hotelværelset. Du kan nemlig stramme fladlagnet så stramt, at du får en flad overflade – helt uden folder. Der er ingen elastikker i et fladlagen, hvilket gør det nemt at få det helt fladt. Dermed redder du din seng lige som man gjorde i gamle dage, hvilket i dag viser overskud i hverdagen. Du kan desuden sove trygt om natten, da flade lagner forbliver glatte, selvom du vender dig i løbet af natten. Find også CPH Living sengetøj ved at klikke her
 • Facon - Percale
  Faconlagen / boxlagen Vælg dit faconlagen / boxlagen blandt 16 forskellige farver Sover du på en boksmadras derhjemme? Så skal du vælge et faconlagen, eller et boxlagen som det også kaldes. Et faconlagen er faconsyet, så du får det perfekte lagen til en boksmadras. Vores udvalg er inddelt i størrelser på boksmadrasser. Når du har valgt dig ind på den rette størrelse, vil du kunne se vores udvalg bestående af 16 forskellige farver. Alle vores faconsyede lagner er vævet af ekstra fin percale. Dette gør vores faconlagner mere holdbare og dermed billige i længden at anvende. Hold eventuelt også øje med vores tilbud og få rabat på dit næste faconlagen / boxlagen. Se også vores kuvertlagen til topmadras ved at klikke her
 • Kuvert - Percale
  Kuvertlagen Smart lagen til topmadras i bedste kvalitet Et kuvertlagen, er et toplagen, som passer til en topmadras. Dette gør det utroligt let at skifte. Kuvertlagner er ikke så store, da de kun anvendes som lagen til topmadrassen. Hjørnene på et topmadras lagen er syet sådan, at det bliver foldet ind under topmadrassen. Dermed får du et pænt resultat – også næste morgen. I vores sortiment finder du kuvertlagner i den bedste kvalitet, da de alle er percale vævet i 100% bomuld. Dermed får du et lagen til topmadras, som er holdbart og dermed billig i længden at anvende. Nedenfor finder du vores tilbud og gode priser. Vi forhandler mange forskellige farver og størrelser. Hos os får du et kuvertlagen du vil sætte pris på at stå op til.
 • Kappe - Percale
  Kappelagen fra Cph Living Et kappelagen er velegnet som madrasskjuler Her ser du vores udvalg af Cph Living kappelagner, som findes i et væld af størrelser og farver. Et kappelagen er velegnet som madrasskjuler på en boxmadras. Hvor man hertil lægger et kurvertlagen på topmadrassen, som du finder ved at klikke her. Det giver et ekstra fint look at vælge et kappelagen, da dette lagen lægger sig som et skørte / valance rundt om din seng. Derfor bliver disse lagner med kappe også kaldt for valancelagen og skørtelagen. Du finder hele vores sortiment af kvalitets kappelagner til en god pris nedenfor. Her vil der også være gode tilbud og udsalg at finde løbende året rundt.
 • Vådligger
  Vådliggerlagen i 100% bomuld Stort udvalg af vådliggenlagen i mange størrelser der passer til voksen og junior seng Et vådliggerlagen har mange navne såsom stiklagen, tisselagen, vådlagen og sengevæder lagen. Disse lagner er vandtæt og derved beskytter de madrassen for alle kropslige væsker. Vores vådliggerlagen består af en vandtæt plastik overflade på den ene side, og på den anden side ligger du på 100% bomuld. Det gør disse stiklagener behagelig at ligge på. Vi fører dem til voksen senge til både enkel og dobbeltseng samt til junior senge. De er alle med elastik i hjørnerne, som holder lagenet på plads. Disse tisselagner kan nemt blive dit bedste køb, uanset om det er købt til voksne eller børn. Også er det en billigt løsning fremfor at skulle ud at købe en ny madras. Der kan hurtig opstå situationer, hvor du vil sætte pris på, at du har et lagen, som beskytter en god madras. Mange køber vådlagen især til beskyttelse af tisse uheld og hvis vandet skulle gå under en graviditet. Du finder et stort online udvalg af vådliggerlagen til både dobbelt og enkelt madrasser i denne kategori.
 • Skåne
 • Flexlagen
  FLEXLAGEN ELLER SPLITLAGENH-lagen eller U-lagen til elevationssengen Flexlagner er vores samlede betegnelse for U-lagner med et split i hovedenden og H-lagner der har split i begge ender. Der bruges til moderne elevationssenges topmadrasser med split.CPH Living har gennem 5 år arbejdet på at opbygge Scandinaviens største sortiment af netop disse lagner, for at kunne levere til alle sengemærker, der har topmadrasser med split.Det vigtigeste ved flexlagner er den forstækning der skal være, der hvor lagnet splitter. Sammen med vores producent har vi udviklet en særlig "bukse" forstærkning. Den består af et stykke tekstil, som er syet på i modsat trådretning ved splidten.Dette modvirker at tekstilet bliver revet op . H-kuvertlagen: Bruges til nye topmadrasser, der hænger sammen på midten, og har slids i hoved- og fodende. Sengeleverandørerne laver H-topmadrasserne med forskellig slidslængde, og derfor er det vigtigt at vælge den ønskede slids-længde, eks. H60 for 60 cm slids i hoved- og fodende.U-kuvertlagen:Bruges til nye topmadrasser, der har slids i hovedenden. U-faconlagen: Bruges når man ønsker et lagen med slids i hovedenden, der dækker hele madrassen og ikke kun topmadrassen.